Szeretettel köszöntelek a Szentes klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szentes klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Szentes klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szentes klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Szentes klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szentes klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Szentes klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Szentes klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A lecsó az univerzum tükörképe. Hívhatják ratatouille-nak Provence-ban, gyuvecsnak Szerbiában – a magyar lecsónak, s leginkább a szentesi változatnak azonban nincs párja. De hogyan is készítik a paprika és a paradicsom földjén ezt, a talán egyszerűségének köszönhetően csodálatos ételt? Jöjjön el és kóstolja meg a több-százféle lecsókülönlegességet a VIII. Szentesi Lecsófesztiválon 2009. szeptember 5-én! A helyi tradíciókon nyugvó fesztivál 2002-ben kelt életre, s mára a régió egyik legsikeresebb rendezvényévé nőtte ki magát. Az ország számos pontjáról és külföldről is érkeznek a legjobb lecsó címéért harcoló, s a végeredményre kíváncsi, kóstolni vágyó vendégek. Összecsapnak itt a különböző iskolák, ki dinszteli, ki pirítja a hagymát az elején, a paprika darabolási módjáról is megoszlanak a vélemények, kerülhet bele füstölt kolbász, lecsókolbász, virsli, hús, gomba, lehet csípős, van, aki elfőzi a levét vagy éppen bő lére ereszti, a végén kerülhet bele tojás vagy rizs, és a minimalista paradicsom-paprika párossal szembeállhat a tejszínes – narancsos - pulykahúsos változat. Amennyiben kedvet kapott az igazán ízes és illatos Szentesi Lecsófesztiválhoz, várjuk szeretettel akár versenyzőként, hogy megszerezze a „legjobb lecsó” címmel járó dicsőséget, akár ínyenc nézelődőként, hogy kiderítse a lecsófőzés valódi titkát!
Tervezett program:
Egész nap: mászófal, árubemutatók, kóstolás
10.00 Városi Fúvószenekar nyitánya 18.00 Eredményhirdetés, díjkiosztás
11.00 Gyermekprogramok, játékok 18.15 Tombola
13.00 Citerazenekar előadása 18.30 Aradszky László
15.00 Lecsófőző-verseny, tűzgyújtás 19.00 Mary Zsuzsi
15.00 Táncbemutató 20.00 Bon-Bon
16.00 3+2 Zenekar 21.00 Tombola
17.00 Táncbemutató – Szilver TSE 21.20 Hastánc bemutató
21.45 Tűzijáték
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!